Vägledning i företagets lokaler

Man kan fundera på titeln på denna artikel, vägledning i företagets lokaler? Vad menar vi? Jo, för de som arbetar på företaget har säkert koll på var toaletter finns och var konferensrummet ligger. Vilka som arbetar på de olika kontoren som finns i företagets lokaler.

Det man bör göra är att vägleda de som precis har börjat och de som kommer på besök på företaget. Det gäller att skylta upp de olika rummen så man enkelt hittar dit man vill. Det kan vara enkle vägvisning var toaletter ligger eller vägen ut från kontoret och entrén. Det finns skyltar som är anpassade för detta men varför inte skapa egen metallskylt anpassade till företaget. Här kan man med egen fantasi skapa något unikt till företaget och få det exakt som man vill. Se till att ni är förberedd med logotype och annat som kan behövas för att skapa er skylt.

Det är bara fantasin som sätter gränserna på hur era skyltar ska se ut. Metallskylten är också hållbar och klarar av en eventuell flytt till nya lokaler. Det är ett relativt enkelt förfarande att skapa en skylt med tryck på. Hos företaget SignLabs så finns det ett verktyg där man väljer storleken på den metallskylt du vill använda och sedan är det bara att börja designa. Ladda upp egen logga, bild eller välj någon av de symboler som finns. Det går också att kombinera din egna bild med text, färg och form. Det finns oanade möjligheter att skapa en unik skylt till ert företag.