Resor inom jobbet

Vissa arbeten kräver mer resor än vad andra gör. För många så blir det en livsstil att ligga efter vägarna och vara ute på jobb. Som säljare så kan det bli mycket resor inom jobbet och det kan ta ett tag innan man vänjer sig med detta.

Skapa bra rutiner

Det gäller att man skapar bra rutiner då man ligger efter vägarna. Om man har ett arbete på ett kontor så har man sina fasta arbetstider. Rutiner med frukost. lunch och middag går av sig själv. Reser man i jobbet så kan detta ruckas på och man vill komma fram så fort som möjligt. Se till att få in rutiner som passar ditt arbetsliv. Sömnen är en av de viktigare sakerna i livet. Bra sovrutiner och rutiner för måltider är något som bör fungera.

Var ledig när du är ledig

Det kan vara svårt att koppla av när man inte ligger ute efter vägarna. Se till att vara ledig när du är ledig. För vissa så är detta inget större problem utan kan med lätthet koppla av när man inte arbetar. Det är dock viktigt med återhämtning när man inte arbetar. Det är skönt för kropp och knopp att få göra något annat än att arbeta. Försök att hitta på saker att göra som inte alls har med ditt yrke att göra.