Nya lokaler för företaget

Har ni haft en tillväxt i företaget som gör att har fått anställa fler så kanske det är dags att titta på nya lokaler som är mer anpassade för antalet anställda. Det är en positiv utmaning och det kan finnas stora fördelar att få flytta till något nytt.

Anpassade lokaler

Många gånger så kan det finnas anledning att leta upp mer anpassade lokaler för den verksamhet som man idag har. Även där så kan det ha blivit en förändring genom åren och de lokaler som man idag befinner sig i inte alls är anpassade för den verksamhet som bedrivs. Det bästa är om ni själva kan anpassa de lokaler som i ska få flytta in i. Det kanske var några år sedan ni köpte nya kontorsmöbler så då kan det vara bra att passa på att köpa nytt. Andra saker som kan behövas finns att hitta hos BB Gruppen. När man får ett nytt ställe så vill man skapa det exakt som man önskar och det är ju fördelen med helt nya lokaler för företaget.

Innan flytt

Det finns en del saker som man bör tänka på innan flytt. Kolla upp de avtal som finns för el, telefoni och annat. Det kan finnas anledning att leta andra med bättre avtal som gör att man kan sänka kostnaderna för detta. Skapa också en grupp av anställda som får vara med att komma förslag på hur kontor och andra lokaler ska inredas. Planering av flytten är viktigt så det går så smidigt som möjligt och att inte företagets arbete blir allt för lidande. Det bästa är att den största flytten sker efter arbetstid.