Marknadsföra företaget på mässor och event

Ett bra sätt att marknadsföra sitt företag är att åka på mässor och olika event. Där samlas det en storm mängd personer som är intresserade av just er produkt eller tjänst. Se till att hitta något som passar just ert företag och där ni kan på ett bra sätt få synas i en monter av något slag.

Se till att synas

Genom att skapa en monter som tränger igenom bruset av andra montrar så kommer ni att helt klart bli mässans fokuspunkt. Skaffa det som behövs för att göra er monter unik. Det kan vara snygga specialtrycka roll-ups som tagits fram speciellt för denna mässa eller event. Lägg ner tid och energi på hur ni presenterar ert företag. Detta kan komma att löna sig i antal besök och eventuella nya kunder till företaget. Det kan vara påfrestande att arbeta under en mässa elelr event, se till att det finns personal som kan hoppa in och arbeta under perioder så man får gå iväg och äta lunch och vila en stund på dagen.

Involvera företagets anställda

Se till att involvera företagets anställda så även om det inte arbetar under mässa ändå besöker er monter och hjälper till att fylla upp den med personer. en tom utställningsplast är inte så attraktiv utan se till att locka in personer i er monter. Bjud på både er själva och något gott. En kaffe och kaka kan fungera bra. Se också till att packa ihop en påse med information om era erbjudanden. lägg gärna i något gott i denna påse som en överraskning. Även om man kanske inte hinner prata med alla som besöker så se till att så många som möjligt får med sig en påse med information.