Hur syns du som företag?

Det finns flera olika sätt att synas som företag och marknadsföring är något som inte alltid är enkelt. Det gäller att hitta ett sätt som gör att ens företag syns i mängden av andra företag och konkurrenter.

Det kan gälla att vara påhittig då det gäller att få sitt företag att synas. Det kanske inte räcker med de vanliga kanalerna som man brukar använda. Ett sätt som kan hjälpa till är att klistra dekor på företagets bilar. Online kan du skapa egna klistermärken för att dekorera era bilar med. Ta en titt här på SignLabs utbud av klistermärken. Det går också att ta fram klistermärken som kan delas ut till kunder och på olika event.

Det kan vara väldigt effektivt att ha bildekor på företagets bilar som är ute och rullar runt om i landet. Försök att skapa ett klistermärke med en tydlig avsändare som man kan avläsa i farten. Självklart ert varumärke och logga men också kanske en webbadress där man kan få mer information om er verksamhet. Det kan också vara så att ni kör något speciellt erbjudande som tillfälligt kan klistras upp på era bilar. Det är ett relativt billigt sätt att marknadsföra en ny produkt eller tjänst från ert företag.

Det finns som sagt flera olika sätt att synas och marknadsföra sitt företag. Vissa sätt kan passa ert företag bättre än vad andra metoder gör. Försök att tänka lite utanför boxen och fundera på var era kunder kan tänkas finnas. Kanske ni kan sponsra någon form av idrott som inte vanligtvis får så många sponsorer. Att sponsra ett stort hockeylag kanske inte ger er det som ert företag behöver utan blir mer en kostnad utan resultat.